dijous, 18 de juny del 2009

Sortida del proper 28 de Juny


El proper dia 28 de juny venen uns 35 Americans a passar uns dies de ciclisme en el nostre Empordà. El diumenge serà la primera sortida i m'han demanat si podría comunicar-ho a la gent del club amb el fi de que com més millor gent s'hi apunti.

La ruta planificada és la seguent: Hotel Clipper/Mas Pinell - carretera Torroella cap a Pals - Pals - St. Feliu de Boada - Palau Sator - Ullastret - Matajudaica - Casavells - Corçà - Pubol (pujant la carretera que va paral.lel a la principal) - Foixà - St. Llorenç de les Arenes - St. Jordi Desvalls - Gauses - Vilaur - St. Miguel de Fluvià - St. pere pescador - Sant martí d'Empuries - Albons (parada d'esmorçar) - Bellcaire - Torroella - Hotel Clipper/Mas Pinell (Mireu full de ruta)

En total sortiràn uns 100 km i el perfil no és massa difícil. El grup sortirà del Hotel Clipper a les 8 a.m. en punt (jo també hi serè). El qui estigui interessat pot anar-hi a les 8:00h o bé esperar al grup a la cruïlla del Golf Empordà cap a Pals (8:15h + o -).

Crec que sería molt maco si al menys alguns de nosaltres els feiem companyía - i també a l'hora de l'esmorçar!!! ;#) ....i qui sap, a lo millor un dia ens conviden a fer alguna volta a l'altre costat de l'Atlantic.