dilluns, 8 de juny del 2009

Dupont P i la colla del diumenge


Sortida des del Camping, a on en Rampes i en Perdigon hi estaven afincats de cap de setmana, aqui hi enganyem a dos clients que s'hi apunten.

Mr. Propper i jo (Dupont P), sortim des de Torroella per trobar-nos prop del càmping amb la resta.

Estrenem el nou carril bici obert per el Consell Comarcal que va cap a Pals (Basses d'en Coll), però nosaltres amb del tema basses en passem, volem pujar el Quermany.

Per fer algún quilometre de més anem direcció Fontanilles, anem un troç per carretera per agafar un camí que ens portarà cap St. Julia de Boada i Regencós.

Pujem el Quermany des de Regencos, passant per les mines d'en Bofill (parada tècnica, més foto de grup) i continuem amunt.

Durant la tornada, es fa una para tècnica a Can Bassalis, un bar a on ningú crida, però ningú, ningú, ningú ... vaya ni dios! .

I es després quan bé el barista i et diu: no parleu tant fort que aqui el davant dormen

No et fot!!

Doncs si han dormit fins que hem arribat nosaltres, seguirien dormint amb nosaltres allà, dic jo. L'unic que no cridava era un gos que estava dormin sota l'ombra, per que per el que fa la resta cullons quina veu.

Esmorzar de forquilla i ganivet, per alguns, i altres el de sempre, embotit i pa amb tomaquet. Això si tot ben regat !

Tornada cap el Càmping, per alguns, i els altres cap a Torroella.

Total 42 Km. amb en Rampes, Mr. Propper, Perdigon, en Lluis de Torelló (que per la tarda menjava morro), en Josep Ramón de Granollers i Dupont P