diumenge, 22 de març del 2009

L'equip "B" i la sortida del diumenge





Avui en "Rampes" ha fet campana, però ha vingut en "Pitufri".
La colla, en "Dopín", en "Perdigon", en "Dupont P", en "Pitufri", en "Mr. X" i en ... "Mr. Proper" (ex-noi de la Peugeot) i a pedalar i riure

Com no, vingen en Pitu, hem fet cap el Roca Maura a veure la placa d'en Conrad i correns cap a veure una altra "placa" la dels menus a Ca la Nati, passant per Sta. Maria de Palau (baixada), Els Termes i Albons.

Al passar per Els Termes, hem pogut afirmar de que SI hi han sorres, mmmmmm, sorres ....
i a més anunciat, en "Mr. Proper" es queixava de que ja no estan humides, però anan cap l'estiu ja se sap la calor ho seca tot.
Avui sorres poques, quasi no les hem vist!! Només el rètol. No hem fet sorres, i a Les Dunes com no hi anem aquesta tarda a per espàrrecs!

Després del bon esmorzar a Ca la Nati, apa, tu! que en Mr.X tenia ganes de pujar el Puig Sagla, i aixi hi hem fet. En Perdigón i en Pitufri s'han quedat a Albons i han fet cap a Torroella.
Els que quedem, direcció Tor per pujar cap el Puig Sagla, Garrigoles, Marenya, Verges, Canet i Torroella.
Hem fet una parada tècnica, entre Canet i Torroella, per ajudar a un ciclista que venia amb el cable del canvi trencat. Res un cop de tornavis per pujar un parell de pinyons i màquina. Els últims quilometres hem sigut cinc.
Hora d'arribada 12:40, després de fer 50 Km.

Fins dimarts, que si no hi ha cap novetat, fen una nocturna, que de nit tots els gats son "pardus" i les sorres també.
mmmmmmm, sorres!