diumenge, 1 de març del 2009

Dupont P fent equip amb Pep Galan


Avui hem fet el Road Book pro memorial Conrad Lloveras, organitzat pel C.C. Montgrí que pretén ser una prova- avaluació de la prova oficial que es farà el mes d’octubre, data encara no definida.
La ruta marcada era de 45Km, hem acabat fent uns 47Km. per errors de lectura de les icones, algun cop ens a traït esquerra o dreta, i això que el capítol de "Barrio Sésamo" que parlava d’aquest tema el vaig veure!

Al principi una mica nerviosos pel tema de tenir que seguir la guia del Road Book, un cop familiaritzats amb ell ha anat prou bé.

Hem arribat penúltims, després de quatre hores de pedalar al nostre ritme, hem intentat que el ritme dels més "pro" no ens afectes. La classificació "oficial" ens dona com a quarts, havent completat tot el recorregut i amb el llibre amb totes les marques de pas, 6 en total.
http://picasaweb.google.com/ccmontgri/PROVAROADBOOKCONRAD#

1 comentari:

Salva Piqueras ha dit...

Duponts,

Veig molt pocs indicis de les vostres flamants bicis de carretera per aquí... poseu les sortides amb elles en un altre blog? Ja s'ha obert la inscripció a la Terra de Remences, així que comenceu a entrenar ja!!!