diumenge, 22 de febrer del 2009

Un diumenge, passant per Ca la Nati

Una miqueta tard però aquí teniu la sortida del diumenge.
Sortida ¼ de 9, a 5ª de temp., segons “telemetria” de la bici, calor no feia!
Direcció cap La Tallada, Marenyà, prop Garrigoles, Puig Sagla, Albons “Ca la Nati” avituallament (pa amb tomàquet i tonyina per a tots, vi i gasosa).
Dels sis que érem inicialment dos ens deixen per deures familiars, en Joan que volia anar a veure les nenes del FC Barcelona que jugaven a L’Estartit i Mr. X que estava amb el tema del Carnestoltes. La resta, Pere “Perdigon”, Quim, Pep, Dupont P amb l’estomac content anem cap L’Escala (Els Termes) per enfilar cap Les Dunes, les sorres de Les Dunes, i cap a casa per arribar als voltant del migdia.
El comentari de tots era sobre les sorres, que comencen a estar seques, i ens agraden més quan estan humides, mmmmm les sorres humides! Que si passa millor per sobre .....

No tenim foto de grup ni de les sorres, però em aquest viatge portàvem càmera de vídeo. Després de molta feina ha quedat així, molts de culs i poca cosa més. Bé a alguns tan ens fa, tant pel davant con pel darrera fotem la mateixa fila!
http://www.youtube.com/watch?v=uxmtdO_PLOk
Ambient, crec que millor impossible, molt pedalar i riure que per això son aquestes sortides.

2 comentaris:

PERNILET ha dit...

Ostres... això ja comença a ser greu, eh!! Hem passat de una o dues fotos a un video directament!! És molt relaxant anar sentint la teva bufera de fondo, Dupont P. jejejej

Bloggy ha dit...

Pernilet, no es la meva bufera. Es la del càmera