diumenge, 17 de maig del 2009

Una sortida cap a Fitor


Sortim de jo "DupontP" i en "Mister Propper" cap a trobar a uns amics del Càmping que s’hi apuntant cada diumenge a fer sortides. Per el cami, a la parada del Passeig de Catalunya, en Santi allà tot sol fent parada, crida: a on aneu??.
Frenada i aturada per parlar amb en Santi, que s'apunta amb nosaltres, i cap a Fitor sense abanç recollir als altres companys davant dels congelats.

Fem via cap a Fitor, com no amb en Santi de "sherpa", tota la ruta pensada a prendre pel ....
Val a dir que la d’en Santi ha estat moli i molt millor, pot ser hem patit una mica més del compte, per que entre la "pujada dels burros" -que diu, que a dalt hi ha un mas que hi han burros-, de tota manera quan arribes a dalt dubtes de a on son el burros!

La veritat, en Santi, es un verdader llibre de ruta amb potes o amb bicicleta diga-ho com vulguis, crec que tots hem quedat boca badats del que sap aquest home. A més durant la ruta va indicant -ep, per aquest de la dreta no hi passis, ara aqui el davant n'hi ha un que puja, i surt a Fonteta!. Jo, arribaria a creure que els senglars quan surten pel bosc abans el telefonen!

Tota la ruta esplèndida amb molt de sol, el "quiosqu" de Fitor tancat, i la baixada oooooooooh! la baixada, travessant rierols amb un aigua transparent i fresca, bé fresca a fresquíssima, per que de potes a l’aigua només tres vegades.

Parada a La Bisbal "avituallament" per arribar a Torroella pel vols de la 1, passant per Vulpellach, Peratallada i Gualta, que aquí i com que feia estona que fèiem cap pendent considerable, sentim un crit “el GPS” -cap la dreta i si no heu fer servit el plat petit ara es el moment!Puig de la Font Pasquala, amunt que fa pujada amb algun 14% i molta bufera.

I ja veus, avui, ni una sorra ... ayyay!

Aqui unes fotografies de la sortida d'avui http://picasaweb.google.com/pere1301/Sortida04# i el track amb un petit error humà http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=392639 en una pararda no he donat el botonet de "start".


2 comentaris:

Jurassik ha dit...

Bona sortida la d'ahir, si señor. Molta trialera, rierols i esbarzers, com a mi m'agraden.

Per cert vaig tirar un parell de fotos per si vols afegir-les a l'album, ja hem diràs on vols que te les envii. Vinga fins el cap de setmana vinent.

Josep Mª " Jurassik" Molina

Unknown ha dit...

Fer bici-trial per aquestes montanyes segur que va ser collonut. Llàstima que no ventesiu més retratos. Jo sóc descendent de can Bulorda de Fitor en cinquena generaciò. Salut. Josep Terrades