diumenge, 25 d’abril del 2010

Avui, la Conca de Daró


Tot i que aquesta setmana no hem publicat res, hem anat sortint. No tenim fotografies, el reporter porta la camera però no es recorda de fer-la servir.
El dimecres amb en Perdigon, a fer carretera (42km), més tart varem veure a "el gendre", anava a sopar.
Dijous una de muntanya per el Montgri i divendres hi tornen amb un Jr. i LluisFa, "el malo".
I avui la Conca els set de sempre (Guixos, Mr. Propper, LluisFa, Perdigon, DupontC, Dopin, PituFri que farà de fotograf, i de reforç en Perdigonet). Uns la faran llarga i altres curta, menys en Dopin que l'ha fet intermitja, per questió de temps de pas en un dels controls l'han fet retallar un troç de la llarga.
Una marxa maca amb certa duressa i uns quants "Elite" d'aquells que no tenen el que s'ha de tenir per anar a competir de debó i es dediquen amb tota la mala educació i falta de respecte anar per les marxes atropellant a tothom.
Vinga nois us animo a que aneu a fer algun Caixa Girona, per exemple, a demostrar el que dieu que teniu i no teniu i que tant us cal!
Hem tingut de reporter fotográfic a en PituFri, i mirant les fotos que ha fet (200) he aprofitat una en especial. El nostre ben volgut amic FABIO "Fiascoman", perque això de "Zero" res de res, ni en somnis (Vegeu foto).

"El gendre" : es aquell noi que viu en una casa de color vermell a no sé quin poble. O es una ciutat?. Es que hi passa una carretera!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Això que els elits van atropellant a gent, ho dubto, ja que tothom anava demanant pas, i si passesim per 2 llocs diferents, llarga una, i curta una altre, no hi haurien tants problemes crec..

Bloggy ha dit...

Hola anonim, vaig presenciar un parell de discusions amb dos personatges d'aquells que no tene cullons d'anar a corre una competicio, per que tenen por de fer el ridicul. Però si van a les marxes a que vegin lo bons que son i la mala educació i poc civisme que tenen,