diumenge, 29 de novembre del 2009

Una sortida "planejant"


El dia que facin muntanya que no me cridin!

"Planer", si fins Jafre, a partir d'aqui només puja i vaixa fins prop de Gaüses i de tornada cap Albons.

Les cames destroçades, en "Dopin" fet pols, arrivem a Ca la Nati per esmorzar el menú ja clàssic i uns popets encarregats per l'Enric.

Ep! en Dopin s'ens demana una botifarra amb seques, diu que vol guanyar pes.

Tornada aviat a Torroella per causes de la Fira de Sant Andreu.

diumenge, 22 de novembre del 2009

Ciclo-boletaires


Sortida a l'hora de sempre, des del passeig cap les Gavarres. Una sortida curta s'havia d'arrivar aviat per que alguns anaven a Sta. Caterina.

Doncs, anem-hi ...

Fontanilles, Palau Sator, St. Climent de Peralta o voltants, i cap la pujada del "burro" ,+21% en algun troç, unes voltes més per el bosc per baixar cap a Fonteta per fer una parada tècnica a Vulpellac (esmorzar).

Que avui a part del ja tradicional entrepa de ..., avui també : volets amb salsitjes.

Tot voltant per osc i prop de ? hem trobat volets a peu de camí, els hem collit, possat a la motxilla i a pedalar.

El track no el posaré per precaució a no trabar-hi massa gent al mateix lloc i fent el mateix.

Això si, podeu gaudir de les fotografies i del plat, que a més d'un li farà salivera

diumenge, 15 de novembre del 2009

Susqueda aquest ...


Doncs res aquest dissabte un volteta al Pantà de Susqueda fins a Rupit i tornar. http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=616889
Ep!! però abans esmorzar de forquilla i ganivet a Vilanna ...Dinou hem començat i dinou els que hem acabat, un en millors condicions que altres però tots am la satisfacció d'haver-ho fet.
Fins Rupit no masses problemes, deixant a part algun de físic, que varem patir alguns. Anar xerrant comentant les vistes per un dels sherpes "Santi" guia turístic de qualsevol racó del mon,Acompanyant en tot moment als més lents.
Arribada a la presa de Susqueda, a poc de començar a pedalar, foto de rigor i "sant tornem-hi". Resseguint el pantà tot fent puges i baixes fins la presa de Sau, parada una altra fotografia, ni hi erem tots, faltava algun dels "elite" -segons comentaris. Estrany que anessin darrers, però quan no hi son un ho ha de creure's-ho, al final res d'importancia unes punxades els van fer perdre pedalada.
Sortim cap l'hostal, a on fem el reagrupament, i a on comença un primer problema en Pere Pijoan amb la cadena "de la bici" amb unes quantes malles torçades. Tots preocupats per la continuació i la duració d'aquella cadena. La salvació va ser que en aquells moments va aparèixer en "Doraemon" amb la seva motxilla màgica traient d'ella una cadena nova. Mentre un grupet reparant la cadena ela altres arriem cap Rupit "non stop". Aqui sí que es varen acabar les piles unes pendents no molt llargues però d'un % del 9 al 12, entre mig alguna baixadeta i algun planer que podies agafar aire, però no massa no et donava temps!
Arribada a Rupit un petit descans i cap a dinar a Can Estragues, que ja tenia el menu a punt: de primer macarrons, macarrons o macarrons i de segons també tres plats a escollir de carn a la brasa, pa, vi, gasosa i agua, i a les tres en punt a tornar-hi.
Ara si quasi tot se baixada amb alguna pendent també forta, però amb les forces recuperades es veien d'un altre color.
De baixada molta pedra, i aquí comencem amb alguns problemes, algunes caigudes sense cap conseqüència aparent. A les següents rampes en "Guixos" (que el "B team" també hi era) trenca el la pota del canvi, i com alb la cadena, uns continuem i uns altres es queden a reparar el canvi, cosa que no va ser possible a causa d'un cargol que va poder-se desfer. En Doraemon no portava cap pota de canvi ORBEA, per que gasta SCOTT i son diferentes, pero com no tot a de ser mala sort van aparèixer un parell de "moterus" que portaren a n'en "Guixos" i bicicleta cap la pedrera de Susquera, a sis km del punt d' averia. Tots molt agraïts als enduros per l'ajuda, per que no haver estat així tocava caminar tot aquesta distancia i l'hora que era la cosa no era per bromes.
Al final, feliç ... Ningú va pendre mal, la sortida va estar molt bé i en Santi espectacular amb les seus coneixements de la zona i companyerisme ja característic amb ell.

Apa, salut i pedals ...

divendres, 13 de novembre del 2009

Dupont i Dupont, i la sortida del divendres


Tots contents cap Les Dunes, es que això de les sorres als Dupont ..., sense elles no no seriem res.
Caga't-hi!, era "Viernes y trece. Agarramela a ver si me crece" dia de la cagalera per el anglo-saxons (basicament, guiris de parla anglesa)

Una trentena de quilometres pasant per Sobrestany punjant la muntanya Gran, ruta del Vent ..., res que hagim fet altre vegades.

"Oju, peligru" en DupontC es agredit per un mosquit presumptament tigre, perque ara tot el que et xucla la sang es tigre igual que quant un es fot un pet gripos tens la grip A.

Res tu!, una cura d'emergència "Sana, sana, culo de rana ... "(vegeu foto), per la gran picor que probocaba dita agressió.

Arribada de fosc i quedem amb en "Perdigon" i en LluisFa per fer un refrigeri i parlar de temes vinculats al vici de la bici, i algun que altre comentari d'altres temes que ara no venen al cas.

diumenge, 8 de novembre del 2009

Avui si qque ens picaen les dents



En Dopin no hi era, te un tema de "barkus" per Barcelona i en Palmera tampoc, però si en Santi i en Narcis.

Totes estaben humides, les sorres, les pedres, les fulles, les herbes, les tot, tot i tot.
Avui si, que ens picaven les dents, sobretot després d’esmorzar. Tots bastant suats d’haver fer Les Dunes i de ruta cap Albons ... Quin fred!

Sortim d'Albons, i encara més fred ...
De camí cap L'Escala la temperatura canvia i comença a fer més caloreta. Fem tot el passeig "reformat" de L'Escala i en Santi diu -Podríem provar de fer per la platja?.
Tots cap la sorra de la platja de Riells, la gent que caminava per allà TOTS mirant.
-Aquells estan sonats!
-Ay, mare!

Destí La Clota, foto de rigor, pugem per la carretera de Punta Milà, Muntanya Gran baixar per pujar Les Dunes. Que avui tothom tenia ganes d’anar amb sorres. Els comentaris almenys tot coincidien... Les sorres, avui estaran molles i seran de bon fer ......

divendres, 6 de novembre del 2009

Dupont i Dupont, i un fred que pela



Sortida dels divendres ...

La càmera sense bateria ...

De tornada un fred que pelava els ossos ...

Amb l’estrena de les noves ulleres d’en DupontC les OAKLEY RADAR PATH POLARIZED, caigudes d’un camió a Nevada, tot dient -"Aivalaostia, aquí con una mantita ..."

diumenge, 1 de novembre del 2009

Diumenge i cap Les Gavarres

Una colla de sis, els de sempre més en Wolf.
Pujada cap l’ermita de Fitor, fent una negra (27?), amb els pensaments de que estaria oberta per esmorzar de torrades amb embotit. Però no, tot el qui havia era una avituallament d’una caminada popular "dels traginers".
Baixada ràpida cap Sant Pol i a esmorzar a La Bisbal a l’Hostal Nou, uns 5 Euros i també amb Casa Negra.
Hi faltava en Perdigón i en Guixos que eren a fer el tren petit (Girona-Olot)